søndag 22. august 2010

Hemmelig venn-gave

I dag har det blitt litt testlaging av litt uprøvde oppskrifter som skal brukes til Karolines konfirmasjon. En opp-ned ostekake med gelelokk. Ny form ble innkjøpt i går hos Cacas, så jeg er spent på hvordan den fungerer. Og en pai med litt middelhavsmak. Trøblet litt med steketiden, så det er bra jeg har testet det ut, så vet jeg at den krever litt mer enn oppskriften sa. Sånn er det når jeg øker oppskriften og har en 21 år gammel ovn...

I går fikk jeg en koselig hemmelig venn-gave i postkassa. To fargerike nøster i pt Helårsgarn og en heklenål. Er godt kjent med pt-garn, men dette har jeg ikke forsøkt før. Så det blir spennende!

I tillegg var det trådstoff med gulleffekt og små roser i favorittfargene mine. Fint til kortlaging! Dette skal jeg nok få laget fine ting av, så får jeg se hva jeg skal bruke garnet til.

Nå skal vi snart prøvesmake paien, og så får vi se hvordan det går med ostekaken. Tar lang tid, så den skal jeg satse på å lage fredagen i løpet av dagen. Håper det går bra når den skal spises søndag.

2 kommentarer:

Tonemor sa...

Lykke til med baking og prøvesmaking.
Ønsker deg en flott uke.
Klem Tone

Smykkas sa...

Slett ikke dumt med prøvebaking.

Gratulerer med vennegaven. Det var virkelig nydelige farger på garnet.

Jeg synes alltid det er spennende å følge med når mine bloggevenner skal i gang med nye prosjekter.

Klem fra Astrid