søndag 15. august 2010

Flere roser

Det har vært en flott dag, som mange andre steder. Man burde jo ha vært på stranda på den kanskje siste sommerdagen, men det ble det ikke noe av. Litt hagearbeid har det blitt, med å plukke vissent. Villa de Paris er en fin terrasseblomst, men det er mye som må plukkes.

Rosebusken Sekel som overlevde i år likevel blomstrer fortsatt. Tidligere i sommer lenger ned, nå er det øvre del som har en god del roser.

Ellers ble det litt smådramatikk her i dag da Myrtel plutselig kom inn med en skjære. Vi hørte spetakkelet, og så den lille skjæra som forsøkte å gjemme seg. Da vi kom var det som om den tok motet til seg, og kom seg ut døra. Dermed fortet vi oss å lukke den, kjeftet på Myrtel, og låste henne ut i hagen.

Jeg så for meg at vi måtte avlive den, men vi så ikke noe blod eller noe skade, men litt fjær som hang. Den klarte ikke fly, men vi fant ut at vi satte ut mat og vann og så ville vi se det an. Var ute med jevne mellomrom og så til den, og den satt litt forskremt og kikket på oss, men forflyttet seg tydelig rundt. Skjærene fløy skrattende og kalte vel på den, og etterhvert så Svein noe som fløy ut fra terrassen. Og da var den borte, så den klarte seg jammen bare skrekken la seg.

4 kommentarer:

Quiltefia sa...

Vi glemmer noen ganger at kattene er rovdyr!! Fine roser!! AnneK:-)

Laila -Karin sa...

Vakker rose.
Katter er katter og vår forsøker seg stadig på små fuglene, hun har ikke lykkes enda.
Og her er det slik at skjæra løper etter henne.
Ha en fin ny uke.

Smykkas sa...

Så omtenksomme dere har vært med denne vesle fugleungen. Flott at det ble et vellykket resultat.

Klem fra Astrid

Jorunn sa...

Så bra at skjæra greide seg.
Hvordan går det med moren din? Har tenkt på henne...