fredag 13. august 2010

Innedag!

Dagen startet med bulder og brak, så jeg sto opp og dro ut kabelen til tver og pcer. Da det endelig ga seg skjønte jeg ikke helt hvordan tvkabelen skulle på plass igjen, jeg er nemlig temmelig teknisk analfebet. Andreas som ikke hadde så mye å ta seg til, ble en smule rastløs når vi var tv-løse og han derfor ikke kunne spille noe spill.

Her i Oslo var uværet ganske kraftig i sentrum, en trikk ble slått ut av lynet, og på jobben til Svein gikk en server fløyten. Og på nyhetene i kveld så vi kumlokkene "danse".

I løpet av dagen og kvelden har jeg hatt litt kontakt med Karoline og Aina i London. Det er jo så lettvint nå, man kan smse, ringe på mobil, til og med mobilblogge. Og når de har kommet til pcen er det chatting og etterhvert kommer blogg med bilder. Det var litt annerledes før ja...

Bildene er fra i går da været var litt bedre, men det ble da opphold i dag også, og sola kom så vidt fram. Men man merker at høsten kommer stadig nærmere.

4 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Ja, det var litt av et vær i går!
Bedre i dag :O)
God lørdag!

Smykkas sa...

Dere har fått mye nedbør i det siste, mens vi endelig har fått sol og varme. Det skal ihvertfall vare til og med i morgen.

Synd at det allerede er blitt å mørkne forholdsvis tidlig.

Klem fra Astrid

Anna sa...

åå, fin kissekatt :)

Anna sa...

åå, fin kissekatt :)