onsdag 25. august 2010

Konfirmasjonskort til gutter

I går og på formiddagen i dag ble fem konfirmasjonskort til gutter laget ferdig. Godt det er noe som kan "hukes av" som gjort før konfirmasjonshelga!

Nesten like, og ganske enkle i formen nesten blottet for pynt og stæsj.

Fire har lys blå kort og stripete motivark. Motivstempelet er enten stemplet på brunt ark eller hvitt akvarellpapir. Egentlig var planen å fargelegge slipset, men det droppet jeg etter å ha gjort et par forsøk. Synes det ble bedre som det var. To røffe tekststempler var brukt på ditto papir. Ingen blomster, men på et av kortene landet likevel to offwhite blomster.

Et av kortene fikk en sjøgrønn hovedfarge. Her kan man se bradsene som er brukt i hjørnene. Litt forskjellige de også, noen knapper i diverse farger eller "skruer". Og motivarket har fått en brun søm rundt kanten.

På innsiden er det sydd fast en pengelomme til venstre. Det brune arket har fått stemplet et tekststempel på som gjorde det litt mer spennende. Og der vi skriver hilsen er det en passende lykkeønskningstekst for en konfirmant med livet foran seg.

Utover kvelden skal jeg hjelpe Karoline med litt skjæring av arkene til konfirmasjonskortene hun skal lage til venninnene sine. Faktisk ble det en kjapp tur til Panduro i dag for å kjøpe noen ark vi manglet. Og på de kortene blir det nok litt mer pynt og stæsj...

4 kommentarer:

Therese sa...

Kjempefine! Også så fint lite vers inni. Heldig de konfirmantene som får disse :-)
Kos dere med kortlaging i kveld :-) kjempekoselig syssel!

Lindas hobbyhjørne sa...

Virkelig fine kort :) Syntes det var riktig av deg å ikke fargelegge slipsa, de ble jo kjemefine :)
Ha en forsatt fin dag :)

Tani sa...

De var kjempefine, veldig flott med hjemmelaga kort altså!!

Smykkas sa...

Nydelige kort med skjønn tekst. Du er sannelig flink som sørger for å ha god tid til den store dagen.

Klem fra Astrid