tirsdag 17. august 2010

Oppskrifter

Var en liten tur på Sandvika Storsenter i stad, for å kjøpe hemmelig venn-gave. Det ble litt småtteri jeg kjøpte til meg selv også. Bla disse Drops-heftene. Alltid hyggelig å kikke i oppskrifter.

Nå er Karoline og Aina underveis på flyet fra London. De kommer hit etter midnatt en gang, og det skal bli morsomt å høre alt de har opplevd og se hva Karoline har handlet. Men vi har jo fulgt med gjennom bloggen hennes.

5 kommentarer:

Tovepia sa...

Takk for hyggelig kommentar;)
Gleder meg til å titte i Dropskatalogene jeg også, for der er det mye flott.
Ha en fin dag og klem fra meg;)

Therese sa...

Hei! :-) Entusiasmen min overfor hverdagene kommer av at jeg som kronisk syk har bedre kontroll over dagene mine når det er hverdager - noe som igjen betyr bedre form. Men jeg likte hverdagene best før jeg ble syk også, så jeg er nok et hverdagsmenneske, selv om jeg også selvfølgelig synes ferie kan være godt!
Ja, du sier noe, 9 åringen kan fort vekk ende opp med outfit-blogg om noen år ;-) Nå bryr hun seg lite om datamaskiner, så håper jeg det fortsetter et par år til ;-) hihi..
Takk for at du stakk innom hos meg med kjempekoselig kommentar. Jeg har fulgt bloggen din en stund, og er grådig imponert over alt du lager! Selv lærte jeg å strikke sokker for en stund tilbake, og har fremdeles dilla på det ;-)

Smykkas sa...

Drops har virkelig mye flott for de strikke- og hekleglade.

Håper du får masse inspirasjon til høstens aktiviteter.

Klart det blir spennende med de som er på vei hjem fra London. Det er tross alt noe annet når man får snakke ansikt til ansikt.

Klem fra Astrid

AnneLavendel sa...

Takk for hyggelig hilsen :) Fin blogg du har, den kommer jeg til å følge med på :)

Anna sa...

det är alltid roligt med nya mönster :)

Anna