lørdag 31. oktober 2009

Halloween

31. oktober - det er Halloween-kveld! Gresskarene er hult ut, og er plassert i inngangspartiet. Gangen har fått søppelsekkstrimler som henger fra taket og deler rommet, heksegryta med mystisk røyk er funnet fram. Andreas tripper av utålmodighet iført antrekket sitt, og venter på å gå ut på "trick or treat" med vennene sine.

Ganske annerledes blir feiringen i år. Vanligvis er hele huset pyntet i tre etasjer, og venner på besøk løper rundt blant det hele. I år har vi droppet det. Andreas' venner er inne hos en annen, de har alt begynt, men Andreas deltar bare på uteaktivitetene i år. Tror han synes det er litt rart, men det er nok glemt når løpingen kan starte rundt på dørene i nabolaget.

Så får vi ta i mot alle som kommer til oss, med godt emballert godteri. Kanskje liker du ikke tradisjonen, men ungene fryder seg.

God Halloween!

1 kommentar:

Quiltefia sa...

Hei!! Jeg liker Halloween!!! Pleier å ha uthult gresskar, men iår står det bare to små sammen med lys. Regner med at det ringer på etterhver!! Det kan høres som om dere er piggere?? Det er bra!! Hilsen AnneK