fredag 2. oktober 2009

Siste Tusenfryd-tur

Høstferiens siste dag er lagt bak oss, og helga ligger mellom en slappavuke og en ny hverdagsuke. I dag dro vi ut på Tusenfryd for årets siste parkdag. I sommer ble det bare en tur på oss dit, og etter høstferien stenger parken.

Det ble tur i ThunderCoaster, Vikingskipet og diverse annet for ungene, og Karoline fant et par venninner og forsvant med dem. Mange familier hadde tatt turen ut til Tusenfryd i samme ærend som oss, så køene var ganske lange og matserveringen tilsvarende treg. Jeg er ikke karusellglad, så jeg satt og strikket en sokk ferdig mens jeg ventet. Selv om jeg satt i sola merket jeg etterhvert kulda godt, så nå er det på tide å kle på seg ull fra innerst til ytterst.

2 kommentarer:

Marit sa...

Ser ut som dere har hatt en fin tur i parken. Det høstes, det er sikkert. Her var det rim på marken i dag tidlig. Nå er det øsende regn. Blir nok en innedag i morgen og.
Ønsker deg en fin helg.

2ne sa...

Ser ut som om dere har hatt en nydelig dag på Tusenfryd - mange år siden sist jeg var der. Masse flott garn du har skaffet deg også. Ønsker deg en riktig god helg :-)