torsdag 8. oktober 2009

Pakke underveis i posten...

Postgangen er ikke alltid snille med oss for tiden... Jeg bekymrer meg over en pakke jeg sendte fra Postterminalen forrige fredag som er et eller annet sted på vei til Vestlandet. Inni pakken er det luer og pulsvarmere som skulle vært levert til rusmisbrukere i Bergen i morgen, men ingen hentelapp eller pakke har kommet fram.

Trist og ergelig å tenke på, og jeg "slapper" ikke av før pakken er framme. Man vil jo ikke at en pakke skal bli borte vekk eller bruke mange flere dager enn normalt. Mange håndarbeidstimer er lagt ned, ikke for å forsvinne i postsystemet, men for å varme i høstkulda.

I dag har jeg sendt ut 80 meldinger i hemmelig venn i Trådsnella, så snart begynner hemmelig venn-pakker på sin vandring fra avsender til mottaker. Håper alle pakkene kommer raskt og vel fram! Dessverre ser jeg en negativ utvikling i pakkesendingene de siste månedene. Flere ganger kan pakker bruke opp til 14 dager i steden for 1-2 dager. Og noen ganger blir pakker rett og slett uforklarlig borte.

Jeg krysser fingrene for at pakken med luer og pulsvarmere snart kommer vel fram...

4 kommentarer:

Synnøve Olava sa...

Får håpe pakken kommer vel frem... O;) Jeg har også flere ganger opplevd at pakker blir borte i posten...

Flotte ting du har strikket... :O)

Birgitta sa...

Hoppas att ditt paket kommer fram. Du får klaga till posten. Här hos oss är det billigare och bättre att skicka paket med bussgods.
Kramar till dej.
Birgitta

Quiltefia sa...

Posten er ikke hva den engang var!? Ergelig. Jeg har opplevd det samme. AnneK

Therese sa...

Krysser fingrene for at det ordner seg! Flotte strikkerier, du er kjempeflink.