fredag 30. oktober 2009

Strikker igjen!

Litt rar overskrift kanskje? Men faktisk har jeg ikke tatt i et håndarbeide siden onsdag i forrige uke. Da kom Karoline syk hjem fra skolen, og jeg begynte selv også å bli tufs.

Men i kveld har endelig strikketøyet kommet fram igjen, og det er kanskje et tegn på at formen både fysisk, og ikke minst psykisk, er i ferd med å komme opp av bølgedalen.

Det er problemer på blogspot igjen som gjør at blogglisten ikke blir oppdatert når nye blogginnlegg skrives. Jeg sliter ikke selv med det, men Karoline med Kreative Karoline har skrevet flere innlegg, uten at noe hjelper. To uker har det stått bomstille, og selv om "henginnlegget" er slettet, hjelper det ikke. Kan man egentlig melde feil til noen på blogspot, eller er det noe man kan gjøre?

2 kommentarer:

Marit Johanne sa...

Så flott at du er igang med strikking igjen! Jeg har også strikket med Labbetussgarn i kveld, gjort ferdig et par sokker som har vært litt sånn til og fra strikketøy innimellom noe annet.Ha en god søndag!

Jorunn's hobby sa...

Ja det med noen å melde fra til slik som vi har på Norge 123 har jeg også lurt litt på...
Men jeg tror de jobber med forandringer på blogspot, for det er funksjoner en hadde når en skrev innlegg, som ikke lenger er der...
Litt irriterende... Ikke alle forandringer er til det bedre synes jeg.
Godt dere begynner å komme dere igjen da Heidi. Her har Cristina vært syk noen dager. Det er visst noe med magen som "går" også nå...