tirsdag 6. oktober 2009

Heklet smykkeskrin fra Mallorca

I dag har regnet strømmet ned, så det er skikkelig innevær. Det har blitt noen ærender, og nå skal jeg avgårde på et kveldsmøte. Etterpå skal jeg krype opp i godstolen med en tekopp og et strikketøy.

I går fikk jeg en pakke som kom helt fra Jorunn i Mallorca (Jorunn's hobbyside). Den inneholdt et nydelig heklet smykkeskrin som Jorunn har laget, en kalender og et kort hvor jeg kan se hvor hun bor. Det er sikkert flere av dere som har beundret Jorunns flotte heklearbeider, og heldig er jeg som har fått denne. Gulltråden er av en helt annen kvalitetet enn jeg har sett her, og lillafargen er vakrere i virkeligheten. Tusen takk, Jorunn, denne satte jeg pris på!

6 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Åååå for eit flott smykkeskrin og så heilt i frå Mallorca!

Monicas sa...

åh se ka heldig du var da...ja jorunn er bare så kreativ med det hun lager...ha en vakker dag

Jorunn's hobby sa...

Hyggelig at du likte det da Heidi. Jeg fikk jo så fine maskemarkører av deg!

Vinglefrøken sa...

Så koselig med heklet smykkeskrin og laget spesielt til deg! :-) Jeg syns forresten at den nye bloggbanneren din er skikkelig flott! :-) Viser dine kreative sider for fulle. Kos deg med hekletøyet i kveld - jeg skal også krølle meg opp i sofaen, men med strikkepinner, tror jeg. Vi har jo snødd rimelig ned i dag, så det er godt å kose seg innendørs..!

Birgitta sa...

Hej! Visst är Jorunn duktig med virknålen. Förstår att du uppskattar den gåvan.
Kramar till dej.
Birgitta

Anonym sa...

Dette smykkeskrinet er helt nydelig, og Jorunn er virkelig en ekspert med heklenåla.
Heldige deg!!

Hilsen Signe fra Trådsnella