onsdag 7. oktober 2009

Høstløv og lyng

Høsten kan være vakker, i gnistrende varme farger. Høstløv og rosalilla lyng er noe vi forbinder med årstiden. Det var dette jeg fikk assosiasjoner til da jeg strikket et par med sokker av Labbetussgarn. Vakre farger og deilig garn som egentlig fortjener å bli brukt til annet enn bare sokker. Dette paret skal også sendes til indianerbarna.

Det har vært en nydelig høstdag. Gårsdagens voldsomme regnvær er erstattet med sol. Dessverre har mesteparten av dagen blitt brukt foran pcen. Det går alltid med en del timer når det er tildelingsdag for hemmelig venn.

For tiden strikker jeg luer og pulsvarmere med tykkere garn og pinner. Fikk litt nakkevondt av sokkestrikkingen, og da tar jeg en pause fra det.

4 kommentarer:

Marit Johanne sa...

Fine høstfarger! Enig i at det må kunne brukes til mer enn sokker. Holder på med en vrangbord nå og prøvde den akkurat på hånda og tenkte at det måtte være fint til pulsvarmere også!

torleif ann karin sa...

Herlige sokker, med herlige farger. De varmer nok godt i kulda.

Og så fint heklet skrin du har fått. Heldige deg.
Klem Ann<3

Birgitta sa...

Härliga sockar och säkert varma också. Förstår inte hur du hinner med så mycket stickat.
Kramar till dej.
Birgitta

Randi sa...

Nydelige farger på sokkene.Har ikke prøvd å strikke med Labbetussgarn, men det står på handlelista mi neste gang jeg skal kjøpe garn. Synes du har så flott oppsett av bildene dine, Hvilket fotoprogram bruker du? Ha en fin dag:)