søndag 31. oktober 2010

Happy Halloween!

En ny Halloweenkveld er over, og vi har hatt et knapt hundretalls med barn og unge innom som har "gått Halloween", og hilst med "knask eller knep". Og her får de definitivt knask!

Siden Halloween-tradisjonen kom her til landet har vi feiret, og Svein og jeg var på vårt første Halloween-party alt i 1994. Da hadde vel knapt noen hørt om dette fenomenet, og det tok noen år før butikkene ble fylt med oransje og sorte effekter. Faktisk er det 10 årsjubileum for feiringen vår her hjemme, i 2000 var huset for første gang pyntet, og ungene kledde seg ut, hadde Halloween-party og ringte på dørene. Da var det fortsatt litt uvant, men de ble tatt godt i mot da de sang diverse passende barnesanger.

I år som tidligere år er ungene som kommer på besøk begeistret for all pynten utenfor og inne i huset, og spesielt den rykende heksegryta må alle se på.
I år var Andreas invitert bort til en kamerat, men de kom innom hele gjengen når de hadde begynt vandringen rundt i nabolaget.

Karoline og en venninne valgte å være litt "barnslige" og kle seg ut de også, og tok en liten runde til kjente i nabolaget. Da de kom inn var det pizza og så ble det skrekkfilmen "Fritt vilt 2".

I morgen skal alt det sorte og oransje pakkes ned i eskene igjen, og så hentes alt fram igjen om et år.

4 kommentarer:

Sisselshverdag sa...

Så morsomt du har laga til :D

Ha en hyggelig mandag :D

Brit sa...

Kjempe party hjemme hos deg ser jeg. Etter å ha vært mot halloween er jeg plutselig blitt for- har bare begynnt å gjøre den på min måte. Og vi trenger absolutt en dag på høsten til å gjøre morsomme ting- Mange ideer å hente her hos deg ser jeg:)
Lurte litt på hvor du har funnet oppskrift på de søte englene i innlegget under??

Smykkas sa...

Halloween er fortsatt litt fremmed for meg, men det er jo festlig for barna.

Blir du med på min lille give away?

Klem

Barbros lille atelier sa...

Å, så flott du har pyntet! Så utrolig artig for ungene! Her var det ingen så kom, men noen måtte jo spise opp alt godteriet - så det ble meg...

Jeg betalt 5 dollar for 20 GB lagringsplass( det er det minste du kan bestille), så det koster ikke så mange kronene. Og det kommer opp link i siste innlegg du skriver når kapasiteten har gått ut, (eller du kan klikke på "min konto" øverst på bloggen, og gå inn via den) så det er ganske greit. Det var bare jeg som ikke skjønte at jeg måtte inn i picasa og for å få det til å fungere:-)

Klem