lørdag 30. oktober 2010

Regnfull lørdag!

Nå er det skikkelig høst, med ordentlig regnvær, ruskete, kaldt og guffent. Andreas har spilt sin første kamp med 11er-fotball og vi har stått på sidelinjen. Ble temmelig kalde etterhvert.

Huset skal etterhvert Halloween-pyntes, selv om Andreas skal til en kamerat i morgen. Men det er tradisjon at pynten kommer fram, og det blir sikkert mange besøkende som kommer på døra.

Jeg har så smått tatt opp igjen strikkingen etter en liten håndarbeidstørke. To engler er ferdige, men ikke montert og tovet, og en vinflaskeveske nærmer seg slutten.

Må lete fram noe tovegarn som er pakket vekk, bla hvitt Vamsegarn. Tipper det blir litt strikking framover, og så litt skippertaksmontering, toving og sluttføring etterhvert fram mot julemessetid. Blir nok tatt fram en del hefter, blader og bøker med tema jul, så får jeg se hva det blir tid til. Som regel rekker jeg bare en liten brøkdel av det jeg egentlig vil...

Karoline har dratt til byen og skal se "Fritt Vilt 3" med venninner, skikkelig skrekkfilm. I kveld kommer Mamma og Pappa på besøk, så her blir det tradisjonen tro "Skal vi danse".

2 kommentarer:

Marit Johanne sa...

Blir spennende å se englene ferdig tovet, ser ut til å bli søte. Ja, det er skikkelig høstvær idag. Har vært ute og gått tur i formiddag så nå kan vi kose oss inne i kveld. Ha en koselig familielørdagskveld!

Bodil sa...

Så koselege englar du lagar :) Kjekt med slike småting innimelleom. Ha ein fin søndag :)