onsdag 6. oktober 2010

De første julebladene

I går da vi var på vei hjemover fra Sørlandet, hadde vi en liten stopp, naturlig nok. Før vi kjørte derfra var vi innom bensinstasjonen på stedet, og jeg kastet et blikk mot bladhyllene. Og jammen sto det to juleblader og lyste mot meg, og selvsagt måtte jeg ha de! Det var blitt for mørkt til å lese i bilen, så første kikk på dem ble i går kveld da vi kom hjem.

Nå er jeg ganske ukritisk i forhold til juleblader og synes de er koselige nesten uansett. Og så kommer man selvsagt i julestemning nå i oktober, og det er jo egentlig ikke for tidlig for oss håndarbeidsdamer.

KK sitt juleblad var i vanlig stil med litt av hvert, også baking og mat. Sist i bladet var det en del bidrag fra kreative bloggedamer, og dermed må jeg selvsagt kikke innom disse bloggene mer senere. I Allers sine juleideer dro jeg raskt kjensel på bla fjorårets juleoppskriftshefte fra pt (Per Tryving). Det var et veldig koselig hefte, og det er sikkert mange som ikke har det, så skjønner godt at det kan glede mange. Meg gjør det ikke noe om jeg får det dobbelt opp, og det var selvsagt en del annet i bladet også. Nå gjelder det å speide etter flere juleblader i butikken framover, de er vel rett rundt hjørne, hvis de ikke alt er kommet.

6 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Å, ja, juleblader er koselig:-) Har sikret meg KK og Allers sitt jeg og. Kjekt å få litt inspirasjon.

Klem

Marit sa...

Koselig med juleblader. Finner alltid noe man har lyst til å lage.
:)

Ruths datter sa...

Ja. juleblader er kjempekoselige. jeg tar vare på mine fra år til år. koselig å se på.
Klem

Smykkas sa...

Det er mye inspirerende å finne i forskjellige juleblader, men jeg har faktisk ikke sette de i butikken enda.

Det blir nok innkjøp av et par slike her også.

Klem

Villblomsten sa...

Ja , jeg har også kjøpt juleblad :-)

Tonemor sa...

Jeg har også vært å kjøpt, men gleder meg spesielt til Familien sitt kommer. Det pleier å være kjempe bra synes jeg.
Klem Tone