onsdag 9. juli 2014

Sørlandskos

Vi har hatt noen fine dager i Kristiansand, riktignok ikke med særlig sommervær, men med tilsvarende mer familiekos. Litt etter fire dro vi nedover, og trafikken gikk ganske bra, selv om det var et par stopp underveis, bla da den nye delen av E18 var over. Denne gangen var vi så heldige å få bo på hybelen til Geir og Merethe, og deilig fiskesuppe på terrassen ventet på oss da vi kom fram.


Dagen etter var vi og hentet Andreas i Vennesla som har feriert hos Hilde og familien hennes, hvor vi selvsagt måtte beundre de små kattungene. Så dro vi til Sveins foreldre, og hele familien samlet seg til "sørlandskakekos", mens vi ble igjen til deilige reker og krabbe. Søndagen tok vi en bytur, og Hildur viste oss Kilden, et flott byggverk med spennende farge- og materialbruk.


Deilig med pizza på Dolly Dimples etterpå. Det kom noen smådrypp da vi satt ute, så vi fikk nytt bord på terrassen i tide før regnet kom. Vi ruslet bortover mot Bystranda, men der var det stengt etter Palmesus-dagene. Statuen er forresten av Bernt Balchen, kjent flypioner, som kommer fra Hildurs slekt.


Det ble en liten tur inn til hytta sammen med Geir, Merethe og Emma. Været var deilig, og det ble avviklet diverse "leker" med en liten krokket-turnering som høydepunktet.

Vi har spist mye deilig mat, hatt gode samtaler og jeg har fått strikket i ledige stunder. Siden Merethe også jobber i barnehage, har det blitt mye barnehagefaglig prat, hvor jeg har fått masse tips fra Espira-gruppens smarte systemer og rutiner (er imponert og inspirert!).

Rett før jeg dro fikk jeg arbeidsavtalen til ny arbeidsplass fra august. Jeg storgleder meg til å begynne å jobbe torsdager og fredager i Generatoren barnehage i Kværnerdalen barnehageenhet. Det blir spennende og ikke minst lærerikt å få erfaring fra basedrift i en stor bybarnehage!

I dag på onsdag er det supervarmt ute. Vi har sittet en del inne og lagt planer og bestilt en del overnattinger til ferien vi starter på til søndagen. Vi skal kjøre rundt med bil, og skal bla innom Roma, Venezia og Nice + en del andre plasser underveis. Gleder meg!

1 kommentar:

Quiltefia sa...

Hei!! Takk for hyggelig kommentar!! Det ser ut som du også har fine sommerdager!! Det er deilig med ferietid!! Skjønner at det ikke blir noen campingferie på Larkollen i år!! Det blir sikkert stas med bilferie også!! Kos dere i varmen!! Husk å ta med nok garn!! AnneKari:-)