tirsdag 1. juli 2014

Garnkjøp til klutstrikking

Har hatt skoleferie i et par uker nå, og har fått slappet av hjemme. Nye bøker er kjøpt inn til høstsemesteret, og planen er å få lest litt i løpet av sommeren, men "luften har gått litt ut av meg". Har liksom ikke kommet helt i gang med håndarbeid heller, selv om jeg har ledig tid nå. Men i dag har jeg tatt en kjapp bytur, og har handlet litt garn på Tjorven!


Kan nesten ikke huske sist jeg var på garnhandling, men så har jeg også et alt for stort garnlager. Men om sommeren strikker jeg gjerne kluter eller hekler grytekluter, og nå var jeg tomt for passende garn til det. Mandarin Medi og Petunia har jeg tenkt å bruke til noen av klutene som legges ut i fb-gruppen Bittamis Design for strikkelystne. Jeg strikket klutene hennes i fjor sommer, og nå er jeg klar for å få strikket sommerens kluter også.


Tove Fevang legger ut gratis oppskrifter på både strikkete, heklete og hakkede kluter i sommer på bloggen sin. Jeg tenkte å satse på å forsøke i alle fall de strikkete klutene, og valgte å kjøpe noen nøster i Safran. Garnstudio har sommertilbud på bomullsgarn med 35% i hele juli. Har ikke strikket med Safran før, men det kjennes ut som en tynnere utgave av Petunia og Mandarin Medi. Så antakeligvis blir det et bra bekjentskap!

3 kommentarer:

Quiltefia sa...

Hei!! Skjønner godt at du ikke har tid til all formingen nå som du har blitt student!! Det står respekt av det!! Men jeg er sikker på at du får til noen kluter etterhvert!! God sommer til deg!! Anne Kari :-)

Rigmor sa...

Nydelige farver på garnet ditt :)

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Sikkert deilig med ferie.Nyt dagan.Flotte farga på garnet ditt.