fredag 11. juli 2014

Feriestart

Nå er jeg i feriemodus! Badetøy er kjøpt inn, og det er tid for pakking til 14 dagers ferie i Italia med en svipp innom Frankrike. Det meste er bestilt av overnattinger, det er godt å ha kontroll. Skal ut og klippe ned en del av blomstene, de fikk seg en knekk da det for en kveld ble vinter her 26. juni med klinkekulestore hagl og snø som la seg. Etter det har blomstene aldri kommet seg, og det er like godt å få dem vekk før vi drar avgårde.


En rose står i blomst i forhagen, og bedet ser sånn nogenlunde ut med lavendel, asters og gule stauder (som jeg ikke husker navnet på). Et lite appelsintre var det eneste som klarte seg av det som står i krukker, merkelig nok.


I dag var siste arbeidsdag i Trollskogen barnehage på Bjørndal hvor jeg har vært siden midten av mai i fjor. Det har vært fine måneder med nydelige unger. Skulle nok gjerne fulgt dem videre, spesielt de det har skjedd en stor forandring med på dette drøye året. En stor gjeng med skolestartere har sluttet en etter en, og tilsvarende nye små har flyttet opp på avdelingen.


Det var en nydelig sommerdag i dag, så vi var stort sett ute hele tiden. To doser med is fra barn som skulle slutte, og min avskjedsgave til ungene var såpebobler som førte til frydefull lek og påfølgende vannkrig. Kommer til å savne dem masse, men snart blir det en ny stor gjeng med unger å bli kjent med. Men først er det ferie :)

Ingen kommentarer: