lørdag 26. juli 2014

San Vincenzo og Santa Marinella

Fredag dro vi fra Tirrenia og kjørte en drøy time til San Vincenzo, en av strandbyene i Toscana. Vi bodde på et hotellanlegg med helpensjon, en ny opplevelse for oss.


Vi kom til lunsjtid, og spiste før vi gikk til rommet og bassengområdet. En kjempestor lunsjbuffet med stort utvalg og saler fulle av folk vitnet om et sted med mange gjester.


Det var lite folk rundt det store bassenget, så vi slo oss ned der. Etterpå gikk Svein ned til stranda, men der viste det seg at alle solsengene var leid ut på ukesbasis. Det er visst ikke så lett med strender i Italia, men det var deilig med bassenget, så vi savnet det ikke.


I bassenget fikk vi alle badet lenge, vanligvis blir det mest Andreas som er ute i sjøen, med kun korte bad på oss andre.


Etter en stund var det bassengtrim, og Andreas slang seg med, mens vi andre slappet av.


Litt før syv ble hele bassengområdet tømt for folk, og vi gikk også for å kle oss om til middagen.


Masse utvalg av mat til middag også. Mest spesielt var en enorm sverdfisk, og det var mye deilig sjømat i tillegg til pizza, pasta og kjøttretter. Dessertbordet hadde mye kaker, og Svein fikk vel smakt på alle tror jeg.


Siden vi ikke hadde fått vært nede på stranda, spaserte vi ned for å få med kveldslyset.


Etterpå utnyttet vi nettet i fellesområdet, og rundt oss var det mye liv.


Lørdag var siste feriedag, og vi kjørte nedover kysten til Santa Marinella, et badested utenfor Roma. Stranda var steinete og klippete, men Andreas og Svein fikk seg likevel et bad.


Bassenget hadde sjøvann, og Andreas koste seg som vanlig i det i mange timer. Han har badet masse i ferien!


Så er det blitt kveld, og vi skal spise feriens siste middag. I morgen reiser vi hjem fra Roma, og vi krysser fingrene for at vi kommer trygt hjem i disse utrygge tider.

2 kommentarer:

Quiltefia sa...

God tur hjem!! AnneKari:-)

EllenSand sa...

Virker som en fantastisk tur.
Ang Jorna-mønsteret. Jeg har linket til hvor du finner mønsteret i innlegget. Les en gang til, så finner du det ;)
Ellen :)