søndag 17. juli 2011

Soldag på Larkollen

I dag regner det, og vi har installert oss i campinghytta. Vi sitter på terrassen mens regnet strømmer ned, med håndarbeid, lesestoff og radioen på i bakgrunnen. I går var det derimot sol og sommer på Larkollen, så da måtte vi selvsagt nyte dagen.

Vi startet med en spasertur på områdene rundt campingen, bla gikk vi kyststien som går langs sjøen. Strendene ved Larkollen er vindfulle, og man får assosiasjoner til Danmark, men også enkelte greske øyer. Strandblomster overalt, rullestein, strå, selvsagt sand og skjell.

Vi plukket med oss både litt steiner og skjell, og mer blir det nok i løpet av ferien. Fint å ha rundt bed, og skjell er alltid kjekt å ha.


Optimistiske tok vi turen til Langstranda, som er den fineste sandstranda her. Men dessverre mye vind var det, så det var ikke så lenge vi holdt ut.


Etterpå tok vi en tur til Paradisstranda, på den andre siden av campingen. Men vinden var sterk der også, så det var nok mest surfere og kitere som koste seg der.


Oj, oj, oj, nå dundrer regnet ned igjen! Vi er glad vi har kommet oss inn i hytte. Første natt i teltet var kjempekald, så det er godt å ha en varmeovn i beredskap.
I dag har Larkolluka startet, og det spørs hvordan det går med rekeaften på Tollerstranda i regnværet. Får vel nesten håpe de har en backup hvor de tar i bruk et av de store partyteltene sine. Inntil da, skal jeg kose meg med tekoppen og hekletøyet - under tak på hytteterrassen :)

PS. Det er Karoline som har knipset bildene og laget montasjene.

2 kommentarer:

Lindas hobbyhjørne sa...

På bildene ser det ut til å være knall vær, men synet kan bedra!!!
Det blåste godt her også og idag plasker det ned! Deilig innevær da :)
Kos deg med hekletøyet :)

Tove sin strikkeside sa...

Kos deg i Østfold. Ønsker deg og dine en god og avslappende ferie. Jeg var noen dager i Østfold sist uke(Skiptvet), og fikk kjenne på godværet.