tirsdag 5. juli 2011

Andre hyttedag

Mandagen opprant med ganske fint vær, og vi håpet på sol og varme. Lette sommerklær kom på, og Andreas og Svein tok seg en fisketur.

En torsk og to hvilling ble resultat, men det ble puttet i fryseren som krabbemat. Det ble gråere og kjøligere, og vi forsto at finværet uteble. Derfor dro vi avgårde til Kristiansand som bare er en liten kjøretur unna.

Deilig lunsj/middag ble spist på meksikansk restaurant, og der var jeg også da jeg ventet på toget etter Spangereid-snelletreffet for et par uker siden.


Etterpå ruslet vi litt rundt i byen. Posebyen med hvite hus og blomster utenfor.Festningen, Nupenparken og havna hører med på en byvandring i Kristiansand.Bortenfor Nupenparken hadde det vært sandslottfestival, med mange flotte byggverk.


Tilbake på hytta ble det nok en fisketur for Svein og ungene før kveldskos. På hytteferie blir det alltid tid til spilling, selv om jeg holdt meg til strikketøyet.


Ut fra hyttevinduene har vi panoramautsikt til fjord og himmel i kveldslyset.


I dag venter en ny hyttedag. Dessverre stemmer ikke værmeldinga i dag heller. Gråvær, så vi må nok innse at hyttedagene neppe blir særlig solfylte. Men i løpet av ettermiddagen kommer familie inn, så det blir sikkert en koselig dag og kveld uansett vær.

Ingen kommentarer: