fredag 8. juli 2011

Fin - finere - finest :)

Vi har hatt tre fine dager på hytta. Tirsdag lettet været litt, og Svein og ungene hentet farmor ut hit på dagsbesøk.


Vi koste oss på plattingen med god mat, og så kom Geir med familie. Da smakte det med is med jordbær. Det var kommet noen krabber i teinene som ble kokt, og før de dro avgårde måtte Eivind teste vannskiene.


Onsdag formiddag regnet det, men utover dagen ble været stadig bedre. Ikke helt strålende, men nok til at vi kunne kose oss ute i mange timer.


På kveldinga ble det en fisketur for Andreas og Svein, og mens de var ute fikk Karoline melding om at vedtak var gjort for høstens skolevalg. Det var spennende, så hun fortet å logge seg på.

Andreas kom inn med en fin sild som han hadde fått på snøre. Den måtte vises fram, samtidig som vi fikk den gledelige nyheten om at Karoline hadde kommet inn på førstevalget sitt, Media og Kommunikasjon på Bjørnholt. Så nå kan hun glede seg til skolestart :)

I går var det sol og blå himmel fra morgenen av. Det ble mange timer i solsteika med boklesing, radiolytting, strikking og kortspilling. Deilig gresk salat smakte, før det ble kjøligere, og da trakk vi inn i hytta.

I dag er det væromslag, og regnet er på vei. Så nå drar vi avgårde på en kjøretur vestover. Planen er å dra innom Mandal og Lindesnes. Der skal det visst ha regnet fra seg :)

1 kommentar:

Tomtefreak sa...

Hrligt ni ser ut att ha det på hytta!! Fina somriga bilder!
Klem fra Pia