tirsdag 19. juli 2011

Larkolluka godt i gang

Det er alt tirsdag, og vi er godt i gang med campingferien vår. Larkolluka startet opp på søndag, og vårt første arrangement var rekeaften. Tradisjonelt arrangeres det på Tollerstranda, men pga alt regnværet tidligere på dagen var det flyttet inn i et stort partytelt.

Deilige reker smaker alltid, og rett før vi dro var det trekning i lotteriet. Én gevinst, en kjempestor fruktkurv, og den var det Andreas som vant. Så nå har vi frukt for dager framover. På tilbakeveien tok vi veien innom Tollerstranda, og nå var regnværet slutt og det lysnet opp.

I går var det fint vær fra morgen til kveld. Andreas startet med å delta i Prøveløpet før Oslo Maraton som ble arrangert på campingen. Og etterpå spilte Andreas og Svein i slektsturneringen i tennis. De ble riktignok slått ut, men ikke så rart når motstanderne var far og sønn som begge tydelig hadde spilt tennis i mangfoldige tiår. Morro var det uansett, og Andreas' sin første tenniskamp på ordentlig bane.


Siden været var så flott, satt vi utenfor teltet i mange timer utover ettermiddag og kvelden.

En kveldstur på kyststien ble det i går også. I dag morges småregnet det, men det lysnet opp på formiddagen. Vi skal snart avgårde på nok et Larkolluke-arrangement "Pingis på plenen". Det er rundbordstennis. Morsomt, hvor mange spiller samtidig og rullerer/løper rundt bordtennisbordet. Jeg har forsøkt det før, men tror jeg tar med håndarbeid og er tilskuer :)

Ingen kommentarer: