onsdag 20. juli 2011

Årets campinghåndarbeid

Må vel nesten vise fram hva jeg bedriver av håndarbeid på årets campingferie. De to gangene jeg har vært i Mandal i sommer har jeg beundret en miniutgave av et lappeteppe heklet i Paris-garn. Sist vi var der kjøpte jeg med meg garnpakken, og det er dette jeg sitter med i ledige stunder inne og ute.

Jeg er ingen kløpper i hekling; det går mest i enkle arbeider med fastmasker og staver. Da jeg så lappene i Mandal tok jeg nærbilde av hver av de fire lappene som er i teppet. Så har jeg laminert oppskrift for hver lapp med skikkelig bilde. Kjekt på mange måter. Dermed kan jeg studere bildet hvis jeg ikke skjønner oppskriften, og laminert ark er såpass tungt at det holder seg på plass i vinden.

Foreløpig hekler jeg lapp nr 1 x 10, og det nærmer seg slutten. Da er det "bare" 35 lapper igjen i tre utgaver og sammenheklingen. Spørs når jeg blir ferdig :)

I tillegg har jeg et sjal på pinnene med Opal-garn. Det er kjekt å ha i bilen og når jeg sitter på sidelinjen under Larkollukas sportslige aktiviteter. Nå skal jeg ut med hekletøyet - det er sol i dag også :)

9 kommentarer:

Lindas hobbyhjørne sa...

Hehe... noen ganger lurer jeg på oss som elsker håndarbeide... vi har alltid et håndarbeide til hver bruk :)) Jeg syr på dagen og hekler/strikker på kvelden :) Er ikke så flink til å hekle jeg eller, så jeg gjør som deg... liker å se på bildene :)
Ha en forsatt riktig fin dag, klem.

Kort og Søm sa...

Det blir et fint teppe!
Lurt å laminere oppskriften, så holder den seg i mange år!

Ha en fin onsdag,
klem Fredrikke

Barbros lille atelier sa...

For et lekkert teppe! Nydelige farger! Lykke til med prosjektet!

Klem

Tani sa...

For noen herlige farger, det blir sikkert et flott teppe! God sommer og kos deg masse!

Tove sin strikkeside sa...

dette blir fint teppe, og sjal. Strikking / hekling er en viktig del av ferieturen

Fru Albertsson sa...

Filten kommer bli helt underbar när den blir klar. Där har du att göra ett bra tag, men det gör ju ingenting. Det blir säkert inte tråkigt, för alla rutor ser ju inte likadana ut.
Kram
Susanne

Sisselshverdag sa...

Teppet ditt kommer til å bli kjempefint :D

Ha en fortsatt flott ferie :D

Quiltefia sa...

Hei!! Det ser ut som dere koser dere på Larkollen!! Fine farger i Paris garnet du har kjøpt!! Fortsatt fin ferie!!! AnneK:-)

HildeP. sa...

Teppet var nydelig! Skvatt litt da jeg leste Mandal, her bor jo jeg! : ) Pleier dere campe her?