fredag 15. juli 2011

Klar for campingferie

I dag har vi reist ut til Larkolen, teltet er satt opp, og vi har kommet nesten i orden. Noe småtteri er glemt hjemme, men det henter Svein i morgen når han leverer tilbake tilhengeren.

Det småregner ute, så vi sitter inne i teltet. For evt nye blogglesere så ferierer vi i et telt fra 1972 for tredje år på rad. Det inneholder to sove"rom" (hvor vi har tykke madrasser, dyner og puter) , en kjøkkenkrok, og vi har godt med hyller og oppbevaring. De to siste somrene har vi teltet i fem og tre uker, men i år skal vi bare være her en drøy uke. Siden vi har opplevd regn og torden på teltferie, har vi i år valgt å supplere med en campinghytte som vi får fra i morgen. Men teltet holder seg tett, og har klart seg gjennom kraftig regn og skikkelig uvær

Larkolluka starter søndag, og det er ikke tilfeldig at vi reiser ut hit akkurat disse dagene. Etter de to siste årene trives vi på både Larkollen og på alle arrangementene, så vi gleder oss til uka vi har foran oss. Siden det er fredagskveld blir det tacokos på oss, og maten er snart klar :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så moro. Håper dere får en fin uke på Larkollen. Ha det godt. Sora

Liss sa...

Håper at dere får fint vær mens dere er der. Kos dere! :))

Liss

Lindas hobbyhjørne sa...

Husker bildene fra i fjor... dere hadde det så koslig :) Vi har jo campingvogn på Solviken i Onsøy og jeg elsker å bo her... det gjør vi nesten hele sommeren ! Her sitter jeg å syr og koser meg :)Ha en fin uke på telttur :)
Ha en fin helg :)

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Håper dere får ei skikkelig uke med mye fint vær.Jeg liker å sove i telt,og håper vi får noen dager i det i år.

Kort og Søm sa...

Håper dere får godvær hele uken! :O)