tirsdag 22. februar 2011

Matchende kurv og kort

Noen ganger er det koselig at kort og gave matcher. I alle fall når motivet er så søtt. Ja, jeg må jo ærlig innrømme at jeg har brukt dette motivet til både kort og tekstiltransfer før, men så synes jeg altså det er så yndig.

En strikket og tovet liten kurv med englebilde på er selve gaven sammen med et par pulsvanter. Senere kan kurven brukes til litt av hvert. Smårot som nøkler og annet, kanskje til godteri eller til sy- eller håndarbeidssaker.

Jeg har gått med en gnagende dårlig samvittighet helt siden nyttår. Ukene har nemlig gått, travle i sitt hverdagsliv og med helgeaktiviteter uten at jeg har rukket å få ferdig og sendt avgårde give away-premiene mine fra Julekalenderen... Uff, uff, uff...! Men noen ganger er det bare sånn at tiden ikke strekker til. Og noe er egnet til tv-håndarbeid, og noe er ikke det. Da blir det gjerne utsatt. Men søndag og i går fikk jeg satt av nok tid, og nå er de underveis i posten. Sorry for at det tok så vanvittig lang tid, men håper mottakerne likevel får glede av dette.

Og så må jeg lære meg til at det er lurt å ha gevinstene ferdig før jeg utlyser en GiveAway... Så det ikke går vinter og vår før jeg får det klart.

7 kommentarer:

Hanne sa...

Kjempe fine kurver og lys:-)

Kort og Søm sa...

Kjempe fint! :O)

Smykkas sa...

Nydelig motiv. Du er så flink med disse tingene.

Klem

Sylke sa...

Heidi, det gjør ingenting at det tok litt tid. Du vet, den som venter på noe godt... ;) I dag kom gaven i posten, tusen takk! Det er jo bare så skjønne ting du har laget. Hvilket garn har du brukt til pulsvarmerne? De er deilige å ha på, gode og varme uten at det klør. Enda en gang, takk, og ha en fin kveld :)

Klem

Heidi sa...

Så bra at pakken har kommet vel fram :) Pulsvantene er strikket med Drops Alpaca. Ellers bruker jeg mye Tynn Alpakka fra Du Store Alpakka også.

Anne N. sa...

Å så vakkert dette er :o)
Nydelig!!
Stor klem, Anne:)

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

De var skikkelig fine.