tirsdag 8. februar 2011

Inspirasjonskveld hos Kathrines

Forrige uke var jeg på en utrolig koselig inspirasjonskveld hos Kathrines Quiltestue. Intim var kanskje ikke kvelden, for det var rekordoppmøte på Voksen kirke da Kathrines fristet med både stoffsalg og presentasjon av vårens kursprogram.

Lokalet var smekkfullt da jeg kom dit med Mamma rett før det startet, men utrolig nok fant jeg en stol helt bakerst i lokalet. Og flaks nok, var det en som ga meg stolen som hun hadde holdt av til en venninne, så vi fikk begge sitte. Den ene kursmodellen ble holdt opp etter den andre, alt fra vakre tepper til små smarte bruksting.

Etter presentasjonen var det pause med mulighet for å handle, og det var masse fristelser å se på blant alle de utstilte stoffene, oppskriftene og alt annet som en quilter kan begjære. Men det var først og fremst stoffrullene som var på tilbud til 29 og 49 kr meteren som fristet mange, og meg også. Her er utbyttet jeg fikk med meg av tilbudsstoffene:

Bare det roet seg litt fikk jeg gått rundt med fotoapparatet og knipset, for det er alltid inspirerende å se på etterpå.

Siste del av programmet var det Kari Melsom som sto for. Hun viste fram noen nye smarte linjaler som Kathrine har fått. Jeg kjøpte en av dem, en såkalt Half Square Triangle, og venter med de tre andre linjalene til den er testet ut.

Jeg fikk kjøpt en god del oppskrifter også på salg. 10 oppskrifter for 100 kr var et bra tilbud, så jeg plukket med meg 20. En liten oppskrift på en søt pung kan så vidt skimtes. I tillegg kjøpte jeg Karis bok Vår og sommer i Lappverket. Jeg har Trylleri med dongeri fra før av hjemme, og jammen kjøpte ikke Mamma juleboken hennes som jeg skal få til bursdagen min.

Det er lite jeg syr for tiden, og jeg har en smule "stoffvegring". Dvs jeg har masse nydelige stoffer jeg ikke klarer å gå løs på. Trenger nemlig noen oppbevaringsposer og kanskje små smarte punger, og da er disse stoffene jeg har kjøpt rimelig nå flotte å starte med.

I dag skal jeg forresten ha en inspirerende kveld igjen. Men denne gangen er det strikking i fokus. Skal på strikkekafe hos Nøstet mitt på Lambertseter, hvor Tine Solheim kommer på besøk med masse modeller ifm den nye boka si.

6 kommentarer:

Velkommen til min kreative verden sa...

For en inspirasjon. Nydelige stoffer. Du er flink til å dra ut og få inspirasjon.

Strikkekveld med Tine Solheim blir sikkert veldig bra: )

Tovepia sa...

Så artig dette må ha vært! Du er like kreativ som alltid, så nå blir det vel mange flotte produkt med symaskina;)
Tine Solheim hørtes topp ut!
Kos deg, klemmings;)

Smykkas sa...

Det var sannelig litt av en inspirasjonskilde.

Jeg synes det er så gøy når kirkerommet kan brukes til noe annet enn gudstjenester. Det er noe vi forsøker å få til her hos oss også.

Klem

Anne N. sa...

Å så mye flott :o)
Skjønner godt at du blir inspirert her!
Klem, Anne:)

Sisselshverdag sa...

Så mye flott du fikk kjøpt, godt for mi lommebok at jeg ikke var der ;)
Hadde planer om å dra til Lamberseter og høre på Tine Solheim i kveld jeg også, men veninna mi kunne ikke så da får jeg kose meg med den nye boka hennes i stede.

Kos deg masse :D

Quiltefia sa...

Hei!! Du fikk med deg litt av hvert fra Katrine ser jeg!!:-) Du må sette igang å sy!! Artig det du sa om kont-strikking, det ante jeg ikke!! Jeg har hørt om det, ja men ikke gjort det!! Er det en bra garn-butikk på Lamberseter senteret?? Jeg har ikke vært der på lenge. Jeg vet at det er bygget ut masse. Ha en fin dag!! AnneK:-)