fredag 25. februar 2011

VM-sprinten i Kollen

I går dro vi opp til Holmenkollen for å følge VM-sprinten. Vi hadde billetter på VM-haugen, gamle Gratishaugen, og tok t-banenen opp til Holmenkollen. Det gikk ganske så problemfritt, men så dro vi ikke så veldig tidlig, og fikk til og med sitteplasser.

Fra Holmenkollen stasjon gikk vi opp til stadion, og så videre opp til VM-haugen. Det var første gang jeg så Holmenkollbakken ferdig.

Masse folk på VM-haugen, og vi var sent ute. Men vi hadde likevel fin utsikt over det meste av stadion, og fikk fulgt starten, og siste del av innspurt og målgang.


Vi er godt kledd, og under hadde i alle fall jeg masse lag med ull.


Det var godt med kakao å varme seg på i en av pausene. Da det ble skikkelig spennende etterhvert, løftet Svein opp Andreas så han så alt.


VM-sprinten er over, og fasit ble gull og sølv. Vi var kjempefornøyd! I kaoset da alle gikk, fikk jeg knipset noen bilder av Karoline og Andreas. Karoline hadde strikket seg VM-lue selv og Andreas brukte ny VM-genser og lue for første gang.

Jeg satt natten før og fikk montert ferdig genseren til Andreas. Riktignok ble den ikke helt ferdig, så jeg skal senere brodere detaljer som nå mangler. Men det tar jeg etterhvert.


En liten kuriositet til slutt. På Holmenkollen er det tradisjon i å kle seg litt "rart". Her er det en gjeng som jeg så hadde noen spesielle detaljer. Tipper noen av de mange blomstermansjettene var tatt i bruk her. Noen andre jenter hadde tilsvarende mansjetter som detaljer på sine drakter. Men så hadde de masse oransje mansjetter som skulle brukes til annet enn blomster, og her ser dere et sted mansjetten din kan ha havnet :)

4 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Du er virkelig flink til å strikke!
Fin lue datteren din har strikket også.
God helg :O)

Sylke sa...

Hørtes spennende ut, sikkert moro å være med der det skjer. Godt du holdt varmen med flere lag av ull! Og genseren ble kjempefin! Om jeg kunne strikke (går dessverre ikke lenger), hadde jeg hatt fryktelig lyst til å lage meg en slik genser :)

Ha en fin VM- helg! Klem

Groskro sa...

Jeg tror heller ikke jeg hadde reist til byen etter en dag i Kollen - men det må ha vært en utrolig opplevelse å være der. Det gjør jo ingenting om en ikke ser stjernene, det er så mye liv, folk og stemning at det veier opp for alt :-)

Fine Kollen bilder - ser ut som om dere hadde en trivelig dag :-)

Ha en god VM-helg :-)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
Så herlige bilder! Moro å være der det skjer! Og jeg ser du fikk ferdig VM-genseren og luen - så flink du er! Kos dere videre med VM, og ha en fin helg!

Klem Cathrine :-)