søndag 20. februar 2011

VM nærmer seg

Det er ikke mange dagene før VM i Oslo starter. I dag har vi ordnet oss billetter til torsdag. På gamle Gratishaugen under sprinten, så det blir vel begrenset hva vi ser. Men folkelivet og stemningen er noe å ta med seg!

Jeg strikker på Karolines genser i ledige stunder, men tviler vel på om den blir ferdig i tide. SÅ rask er jeg nemlig ikke med strikkepinnene. Bolen er snart klar, men ermene er ikke påbegynt... Men den blir sikkert klar før VM er ferdig :)

4 kommentarer:

Frualbertsson sa...

Otroligt vackert mönster!

Quiltefia sa...

Hei!! Fine farger!! Pass på skuldrene dine!! Stress-strikk er ikke bra!? Jeg var hjemme fra jobb i 3 dager fordi jeg skulle ha noe ferdig til jul for lenge siden. En amerikansk familie skulle feire julen med oss og jeg skulle lage 3 skigensere. Det gikk!! Men etter det strikket jeg ikke på 5-6år. Jeg forstrikket meg!! Men nå er jeg kurert, heldigvis....... AnneK:-)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
Så herlig at dere skal i kollen! Jeg hadde et innlegg om SKi-VM i går, og du kan jo ta en titt! Du må passe på og ikke overanstrenge deg med strikkingen, men jeg håper du blir ferdig!

Ha en fin vinterferie!

Klem Cathrine :-)

Therese sa...

Fantastisk fint mønster, altså!!
Jeg gleder meg som en unge til VM på ski, virkelig. Blir ingen Oslotur på oss, men vi skal benke oss foran tv.

Lykke til med strikking og Kollen-tur!! :-)