søndag 6. februar 2011

Noe gammelt og noe nytt

I morgen tidlig reiser Andreas på leirskole til Mesnali. I går og i dag har det gått med en del timer til å få alt klart. Planen var egentlig å få montert ferdig VM-genseren jeg strikker til ham, men det rakk jeg ikke. I steden fant jeg fram en tidligere VM-genser. I 2007 strikket jeg genseren til Sapporo-VM til både Karoline og Andreas. Og Karoline brukte sin på leirskoleoppholdet på Mesnali samme år.

Det hadde blitt noen småhull i Karolines genser, men nå er alt lappet og i orden, så da blir dette som et nytt antrekk for Andreas. Han har en turkis og sort skianorakk, så dette passer flott sammen. Så blir det VM-genser ferdig til VM, og enda er det en genser til som er underveis til å bli klar til ham. Jeg skal forsøke å lete fram gamle bilder av denne VM-genseren fra 2007 som jeg kan blogge senere en gang.

I går strikket jeg et par votter og tovet også. Kjekt å ha med i tursekken når han blir kald på hendene under rastene på fjellet. Brukte to nøster Blåfjell-garn (pt2) jeg hadde liggende, og det ble akkurat litt for lite, så den ene tommeltuppen fikk en annen farge.

Nå er alt pakket i en stor ny trillebag, ski er i skitrekk, og det er en forventningsfull gutt som gleder seg til spennende og morsomme leirskoledager!

6 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Så heldig han er som har en sånn snill, omsorgsfull og flink mamma som deg:-) Knallfin genser! Han blir nok både flott og varm i den:-)

Klem

Quiltefia sa...

Hei!! Den lille blå tommeltuppen var prikken over ièn!! Morsomt!! Å montere en genser hvis man har dårlig tid, høres skummelt ut!! Bra du ikke gjorde det!! Nå kan du gjøre det i fred å ro, når jr. er på fjellet...... Han er heldig, som har en mamma som lager så fine gensere!! AnneK:-)

Kort og Søm sa...

Så flink du er til å strikke!
Heldige barn som får så fine gensere :O)

HobbyMegHer sa...

Tovavotter er kjempedeilige!
Så fine de ble! :)
Ja, du har masse flotte ting her i bloggen!
Ha en super mandag!!

Smykkas sa...

Herlig. Montering er nok ikke noe hastverksarbeid. Jeg likte godt den sveisne lua.

Klem

ide-puffen sa...

Å så koselig å reise på leirskole. Og den vm genseren blir flott. Votter med "skjønnhetsfeil" er det som gjør dem unike og ingen har maken hi hi.
Masse flotte kort du lager. FLink
Koselig å besøke deg.
Toppers kveld til deg.
Hei hopp
Randi