mandag 4. august 2014

Strikket klut med rette og vrange masker

Tove Fevang har lagt ut en rekke klutoppskrifter i sommer på bloggen sin, tovefevang.no, både i strikking, hekling og hakking. Jeg har valgt å bruke oppskriftene på strikkeklutene, så får jeg se om jeg forsøker meg på de andre oppskriftene etterhvert.


Her er den første strikkeluten, Tove har kalt den Strikket turkis klut, oppskrift nr 1, og oppskriften ligger på bloggen hennes med trinn-for-trinn bilder i tillegg. Litt av det som er spesielt med Toves strikkeoppskrifter på klutene i sommer er ulike tips og triks, og ikke minst til hvordan kanten skal bli.
Oppskriftene legger Tove ut på bloggen sin, og de som produserer klutene kan legge ut sine bidrag, og eventuelt stille spørsmål på fb-siden hennes tovefevang.no.Kluten strikkes i rett og vrang, og holder fasongen godt. Jeg har strikket kluten i Safran på pinne nr 3, og har valgt å gå ned på maskeantallet til 69 m.En ny uke har begynt. Svein er ferdig med ferien, Andreas er på konfirmantleir i Kvitsund hvor Karoline også er med som leder. Jeg er alene i huset, og regnet sildrer mens tordenen buldrer. Har tatt ut kontakter her oppe i stua, og skriver på pcen uten strøm. Så bør vel være trygg, men synes det er utrivelig. Jeg "aksepterer" all slags vær, men det verste jeg vet er torden, og det er det dessverre mye av for tiden.

Ingen kommentarer: