søndag 10. august 2014

Dominostrikket klut

Her er den syvende kluten av Tove Fevangs strikkete sommerkluter. Du finner oppskriften i bloggen hennes under Strikket hvit og gul resteklut, oppskrift nr. 7.


Her fikk jeg brukt opp restegarn i Safran etter de andre klutene, og supplerte med et restegarnsnøste med hvit Mandarin petit. Strikket med pinne nr 3, og la opp 131 masker, og da ble den forholdsvis stor.


Jeg har strikket dominostrikk tidligere i et lite restegarnsteppe som Myrtel bruker, og brukte en litt annen framgangsmåte på fellingen. Med Toves oppskrift blir det en tydelig rett midtmaske på lappen.


I dag ble den åttende og siste strikkete klutoppskriften lagt ut i Toves blogg. Så ta en kikk innom bloggen hennes hvis du er på jakt etter klutoppskrifter i strikking, hekling eller hakking.

3 kommentarer:

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei! Ja, klutene du har laget er virkelig fine, og jeg må nok prøve med på et par jeg også, nå som Nancy koften min er ferdig (kommer i innlegg på bloggen min i morgen!)! Jeg har forresten savnet deg i strikkebutikken, men forstår du har sluttet? Ja, Vestlandet er helt herlig, men det ble nok siste gang med campingvogn bakpå! Nå går turen til Lillehammer, og da håper vi på mange fine fjellturer! Ønsker deg en fin søndag og en flott, ny uke! Klem Cathrine

Finnskoghuldra sa...

Så søt den var! :)
Ja, denne var litt annerledes i midten... Var fint synes jeg :)

Er så koselig du har starta å blogge igjen :) Din blogg var faktisk den første bloggen jeg leste, og den første jeg fulgte :)

Håper du får en fin uke :)
Go'klem fra Nina

Heidi sa...

Takk for koselige kommentarer!
Cathrine: Ja, lenge siden jeg sluttet i butikken - februar i fjor.

Nina: Så koselig og morsomt at min blogg var den første du leste! Ja, det har vært noen lange bloggpauser. Vet jo ikke om jeg klarer å fortsette med blogging og håndarbeid når hverdagen starter igjen, men det er hyggelig å være "tilbake", og ha tid til å gjøre noe annet enn lesing og jobbing :) Håper jeg klarer å være litt mer strukturert framover, så jeg klarer begge deler...