fredag 18. november 2011

Små hjertevotter

I morgen skal jeg delta på menighetens julemesse, og jeg har den siste tiden strikket en del ting jeg skal gi til salg og gevinster. En gjenganger er små hjertevotter, gjerne i hvitt og rosa, det er alltid garantert å selge.

I dag er den store ferdigstillelsesdagen med en del pynting, og ikke minst prising. Håper jeg får tid til å få laget noen lysglass, og pyntet noen lys og fyrstikkesker også.

Vi bidrar også med serinakaker og kokosmakroner, og siden vi har hatt det travelt blir det baking nå i innspurten. Og vi har jo blitt advart, men det er altså ikke smør å oppdrive her i byen. I hele Oslo...! Det kan vel alltids hende at en og annen butikk har noe igjen, men ellers er kjedene tømt, og Tine klarer ikke produsere. Svein skal forsøke å få tak i et par smørklatter i kantinen på jobben i dag. Får vi tid skal vi lage brente eller salte mandler, og da gjør det seg med litt smør.

Er det smørmangel hos deg også? Synes det er kjempekjedelig. Jeg sverger alltid til meierismør i julebaksten, men i år blir det kanskje "gode gamle" Melange som må redde den.

8 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Veldig fine votter!
Smør mangel viste jeg ikke noe om!!

Lykke til i morgen :O)

Anonym sa...

Det var mer enn nok smør og fløte på Mega Bøler i går! ;o)

Ingunn sa...

Det var jo noen nusselige votter! Klart disse selger. Ønsker deg og de andre lykke til med julemessa. Flott tiltak som det er verdt å støtte. Får håpe det ordner seg med "godt" smør til julebaksten. Verden er jo snudd på hodet, spør du meg. Fortsatt god fredag!

Therese sa...

Det er ikke lett å gå forbi noe så søtt, så de der selger nok godt. Ser ut som sukkertøy ;-)

Godt salg i morgen - og riktig god helg!

Klem fra Therese

mymlen og my sa...

Veldi fine votter, søte og varme. Nei, det er trasig dette her med smørmangel. Og jeg som kun bruker smør i baksten ikke melange. Satser på at det ordner seg før jul. Hilsen Mymlen

Anonym sa...

Fortsatt mer enn nok smør og fløte til alle som trenger på Mega Bøler, og det er jo ikke lange turen! ;o)

Heidi sa...

Da jeg leste kommentaren din tidligere i dag, sendte jeg mannen min til butikken. Så nå har vi nok smør til jul :)

Bodil sa...

Så søte og gode vottar :)