onsdag 2. november 2011

Julestrikk

Det har blitt mye blogging i det siste med kort og papirarbeider. Lenge siden jeg har vist fram noe ferdig av strikking eller hekling. Må vel innrømme at jeg er inne i en periode med å strikke ting som skal toves, og da lager jeg opp en del. Erfaringsmessig må maskinen ha en viss mengde for å få et greit toveresultat. Det skal festes tråder, noe monteres, toves og så skal det noe pynting til. Blir nok en stund til jeg viser fram ferdige resultater av dette. Litt reprise fra førjulsproduksjonen i fjor, så ikke så mye nyskapende...

Det har blitt mye hvitt garn på pinnene, og nå har jeg funnet fram litt skikkelig julestrikk. Har kjøpt et sett med nissebarn fra Fagstrikk, garn og oppskrifter. I år blir det tradisjonelt grått-rødt, så blir det vel skiftetøy en annen gang, kanskje et annet år. Blir nok litt innimellomstrikk med dette, har ingen hast, så det tar nok sin tid før alt er ferdigstrikket og montert sammen.

3 kommentarer:

Hverdagsgleder sa...

Spennende nisseprosjekt ! Disse tenkte jeg å strikke i fjor til jul, men tida strakk ikke til da... Må vel henge i skal jeg rekke det i år også.. Men du, hva koster disse pakkene ??
Ha ei fin helg :-))

Barbros lille atelier sa...

Flere som har travle dager:-)
Utrolig koselige de nissesettene.
Du lager såå masse flott!

Klem

Anne N. sa...

Herlige søte dukker :O)
Ha en super helg, Heidi.
Klem, Anne:)