søndag 6. november 2011

Høst i hagen

I dag er det grått, men vi har hatt en utrolig fin og mild høst i år. Det har ført til at blomstene har fått sin andre vår, og holdt ut lenger enn de normalt gjør. Viser fram noen bilder som jeg knipset midt i oktober. Noe blomstrer like fint fortsatt, og noe er avblomstret.

Den ene rosebusken blomstrer fortsatt, og i bed og krukker har det kommet blomster som vi trodde var ferdige for i år. Spesielt artig har det vært å se ministemødrene som egentlig var klippet ned, dukket opp igjen i krukkene. I terrassekassene blomstrer fortsatt margerittene, så planting av høstlyng har vært helt unødvendig.

Tok en liten kikk i bedene i dag, og så til og med noen halvmodne markjordbær. Ikke verst!

Det er allehelgensdag, og vi har vært på gravene som vi pleier. Svein pleier å plukke granbar i skogen, og den ene graven fikk bardekke, krans og lys i går. I dag var vi på den andre grava som alt var høststelt, men litt ekstra granbar kom på plass, i tillegg til krans og lys. Kan tenke meg det er vakkert på gravlundene i kveld når tusenvis av lys er overalt.

Strikkepinnene går i ledige stunder, og for tiden er det barnevotter som er på gang. Etterhvert skal de i maskinen for toving. Ha en fin søndagskveld!

3 kommentarer:

Bea sa...

Ja det er utrolig mildt til å være høst, selv her i nord lar blomstene seg lure og blomstrer og gror:)
Så vakkert dere har pyntet på gravene, det er en hyggelig tradisjon.
Fortsatt fin høst.
Beate

Brit sa...

Jeg håper det varer helt til jul, er så glad for hver dag uten snø og glatte veier!! blomsterprakten min er likevell forsvunnet ikke pga av kulde men ivrige kopplam og lite hagegris...Jeg får nyte bildene fra deg istedenfor:)

annegretekaspersen sa...

Så fin blogg! *Følger*