onsdag 9. november 2011

Rødt, hvitt og blått

Får skrive en liten statusrapport i en travel periode hvor det går mye i rødt, hvitt og blått. Jeg har vist fram lite ferdige arbeider den siste tiden, men strikker og strikker.

En liten haug med hvite kremmerhus og kurver er ferdig tovet og venter på pynting. I et par poser ligger hvite engler som fortsatt mangler litt montering før de havner i maskinen. Noen vottepar mangler brodering før toving skjer, og på pinnene har jeg Blåfjellgarn. Akkurat nå er det en blånisselue til som lages, og så skal jeg strikke noen blånissevotter. Begynner så smått å se slutten på en intens strikkeperiode, og merker det nok litt i skulder og nakke.

Foreløpig har det ikke blitt så mye i rødt garn, men til gjengjeld er det mye røde fristelser å se på i julelesestoffet som jeg viser fram. Og ikke minst, masse godsaker som det er oppskrifter på.

1 kommentar:

Mayen sa...

Æ like blå jul!!Kanskje æ e en liten lur blånisse? Sånn egentlig.. Mye strikking og pjusking rundt om på blogger for tiden..og så kan vi ikkje vise frem, for det e jo gaver! Nesten helg, jiiippiii