tirsdag 6. april 2010

Hverdag igjen

Så er hverdagen igang igjen! Det har vært gråvær og regn i dag, men dermed forsvinner siste rest av snø etterhvert. Nå kan vi bare vente på at løkblomster og hestehov skal stikke opp av jorda. Det lar nemlig vente på seg foreløpig.

I dag er første ministemor kjøpt inn, og mer blir det sikkert i tiden framover.

På håndarbeidsfronten fortsetter jeg med mamelukkhekling. Skulle egentlig hatt noe mer bomullsgarn, og tok en kveldstur til strikkebutikken. Men utrolig nok ble det bombur. Kunne vel alltids kjøpt noe annet, men det jeg skulle ha var det tomt for. Det ordner seg vel et annet sted i løpet av uka.

I går var sola på visitt flere ganger, og da fortet jeg meg ut med hekletøyet. Nå om våren varmer sola, men så fort den forsvinner blir det kaldt, og man må rømme inn igjen.

3 kommentarer:

Margrethe sa...

Bare nyt de solstrålene du finner. Det er jo herlig etter en lang vinter. Å sitte ute med håndarbeid i vårsola er bare herlig. Håper det blir mange soldager i vår.

Ann Tove sa...

Koseleg å sitte ute i sola med handarbeid.
Her har vore overskya og sterk vind i dag, so eg har heldt meg inne med symaskina:)Kjekt det og. Snøen er vekke og løkblomstene er på full fart opp av jorda, herlege vårteikn:)
Ha ei flott og solrik veke.

Marit sa...

Koselig når solen kommer på besøk.
Her har det ikke vært mulig å sitte ute enda.