fredag 9. april 2010

Årets første hestehov!

Endelig! Så er den her - årets første hestehov! Jeg visste den var kommet til Oslo, men vi har ikke funnet den selv.

Men i dag kom Karoline hjem fra skolen med en bitteliten hestehovbukett, og jeg ble superglad! Ellers har dagen i dag vært nydelig med sol fra blå himmel, og egentlig burde jeg vært ute med håndarbeide. Men det har blitt jobbing foran pcen i steden for, og det måtte bare gjøres.

Utover kvelden må jeg drive med kreativt arbeid, for i morgen MÅ jeg ha gaver klar til en 50 årsdag! Nå skal jeg gå opp på loftet, som er inspirerende ryddig. I morgen har jeg bursdag, og jeg sa til Svein at jeg ønsket meg i gave loftet klart for håndarbeidsliv. De siste månedene har det hopet seg opp med kasser og poser, og jeg har ikke klart å få noe orden på det. Men nå står loftet klar til og inntas, med søm, smykkelaging og kanskje litt maling. DET var virkelig en bursdagsgave å få på forskudd! (Ellers er det utrolig hvordan en mann klarer å være 100 ganger mer effektiv i sånn rydding. Loftet krevde en del tung bæring og lemping, og der egner jeg meg dårlig. Sånn er det i alle fall her hjemme...)

Nå står hestehoven i vann i eggeglass, og kattene flyr ut og inn av huset - våryre. Den første flua har vært utsatt for kattejakt, og det er mange dager siden Smykke fortærte årets første mus ute i kjøkkenhagen. Ja, nå er det endelig vår!

4 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Ja, nå er det vår!! :o)

Tonemor sa...

Det er kjempekoselig når barna kommer hjem med årets første hestehov.
God helg
Klem Tone

Barbros lille atelier sa...

Så koselig med årets første hestehov:-)

Gratulerer så mye med flott award, og tusen takk for at du deler med meg! Setter stor pris på det!

Klem

Heidi sa...

Vilken fin blogg du har! Och nydelig genser (den du strikka på hytteturen)!!

Man blir så glad av hesthov, själv fann jag(eller mannen) hesthov i vår hage i dag, viken glädje!! =)