søndag 18. april 2010

Fotballhelg

Nå har vi akkurat kommet hjem etter en lang fotballhelg. Rigging fredag og cup lørdag og søndag, så det har vært mange timer med fotball. Andreas har selvsagt spilt - seks kamper siden det var klubben vår som var arrangør. Jeg har vært i sekretariatet, og det har vært timer på beina og noen ganger sittende for å hvile litt. Karoline har hjulpet til i sekretariatet og ikke minst hatt ansvar for premieutdelingen. Og Svein er jo trener, og har supportet oss i sekretariatet innimellom.

Heldigvis slapp vi unna alt for mye regn, og i dag startet det med sol og fint vær. Men kulda kommer snikende når man står stille mange nok timer, det kjenner jeg igjen fra den gangen jeg sto ute på marked.

Nå skal det bli deilig å få slappe av resten av kvelden. Mamma og Pappa kommer en tur til et etterpålag for Svein i all enkelhet. Pizza skal bestilles ferdig, og noen kaker tas ut av fryseren, så blir det feiring av Sveins bursdag som var i går.

1 kommentar:

EllenSand sa...

Tusen takk for den fine kommentaren i innlegget Usynlig syk. Det betyr mye å få tilbakemeldinger på sånne innlegg. Håper det ordner seg for deg også. Det er sannelig min ikke enkelt når man ikke har 100% bra helse.
Klem Ellen :)