torsdag 5. juli 2012

Heklet topp

I dag skinner sola, så jeg skal benytte anledningen til å sette meg ut med et håndarbeid eller to. Kjøpte noe nytt garn i går, så da har jeg et hekle- og et strikkeprosjekt. Men i dag viser jeg fram en heklet topp jeg har laget til Karoline.


Hun kjøpte en lang sommerkjole som hadde ganske dyp utringning, og vi var enig om at det kunne gjøre seg med en litt "blondete" topp som kunne gå litt overfor utringningen.

Toppen er heklet i sort Muskat, og oppskriften finner du her. Jeg gjorde noen små forandringer, bla helt i starten, siden den rett og slett ble for spiss.Mener jeg gikk rett på stavene, i steden for å ha en fm-rad innerst, så "flatet" det litt mer ut så vi unngikk "Madonna-topp". Jeg valgte også å ha knyting i steden for knapper, Karoline foretrekker det, og vi ble også enig om å hekle den mer sammen foran i steden for å ha et "midtparti". Toppen passer bra til kjolen, men Karoline kommer neppe til å bruke den til bikini... Den kan også være fin under transparente topper.

3 kommentarer:

Anna Therese sa...

Kjempe fin! Slike ting kunne eg også ha tenkt meg å lage.Takk for du delte hvor du hadde funnet oppskriften! Ha en fin kveld videre :)

strikkedilla sa...

Så fin. Lur ide for å løse utringningen.

GNIST by Gitte Bettina Lauridsen sa...

Så tøff den toppen var!! Og praktisk!