mandag 23. juli 2012

Campingliv på Larkollen

Lørdag dro vi hjem fra Larkollen etter 11 fine dager med campingliv. Her er noen bildeinntrykk fra ferielivet i sol og regn.
 

Da vi kom onsdagen installerte vi oss i en campinghytte. Været var overraskende bra, og etter en natt med regn skinte sola neste formiddag. Da ble teltet satt opp, og vi koste oss både inne og ute. Innimellom var det godt med campinghytte som vi hadde til lørdag morgen, for innimellom var det regn og småkaldt.


Lørdagen dro Svein og hentet mamma ut til dagsbesøk, og været var ganske bra. Vi koste oss med reker og grillmat og avslapning ved teltet. Det er alltid artig for henne med gjensyn med det gamle teltet som ble første gang brukt i 1972 på Svelvik.


Søndagen opprant med fantastisk vær, og vi solte oss og slappet av. Aina og Steinar skulle komme utover, men dessverre ble sol erstattet med regn da de kom. Da ble det heller Ludo i teltet, før vi tok en rusletur langs strendene. Et spontant bad ble det på Karoline, Andreas og Aina, og vannet var visst deilig.


På kvelden dro vi til Tollerstranda på rekeaften, som alltid er vårt første arrangement på Larkolluka. Deilige reker, godt drikke, nydelig utsikt, musikk og masse mennesker sørget for god stemning og en fin kveld. Noen regndråper innimellom brydde vi oss ikke om. For Karoline var campingferien over for denne gang, hun ble med hjemover, og neste dag dro hun på hytteferie med venninner i Sandefjord.


Resten av uka koste vi oss med campingliv, Andreas fartet rundt med venner, og vi deltok på en del av arrangementene til Larkolluka. Det ble bla kubbespill, tennis, bingo med gevinst og bryggedans. Været var litt opp og ned, men innimellom var det riktig sommerlig. Torsdagen ble det tur til Langstranda, hvor jeg til og med fikk meg et bad.


Fredag kom Aina og Steinar utover igjen, og vi deltok på familiequiz med påfølgende tacokos på Losen og avslutning med boccia ved teltet. Lørdag formiddag ble teltet tatt ned, alt pikk-pakk puttet i tilhengeren, og campinglivet var over for i år. Før vi dro hjemover deltok Andreas på fotballkamp hvor Badegjestene slo Larkollen for tredje gang på rad. En flott ferie har vi hatt som igjen gir gode minner :)

Ingen kommentarer: