fredag 13. juli 2012

Campingferie på Larkollen

For fjerde år på rad camper vi på Larkollen. Vi planlegger å være her en drøy uke denne gangen, og dro utover på onsdagen. Siden vi skulle telte dette året også hadde vi med tilhenger med mye pikk-pakk, og værmeldinga var behørig sjekket ut så vi var sikre på at vi slapp å sette opp teltet i regn. Da vi kom til Larkollen klarnet det opp, og været ble bare bedre og bedre.


Men vi fikk oss en liten overraskelse, for teltplassen vi har hatt de to siste åra, og som var bestilt, var ved en feiltakelse gitt til noen andre. I starten håpet vi de kom til plassen, og kunne flytte til en annen plass, men kvelden gikk, og vi måtte innse at teltet ikke ble satt opp denne dagen. Heldigvis hadde vi ordnet med hytte de tre første nettene, ellers hadde det blitt krise. Utpå kvelden fikk vi plassert pikk-pakket vårt i tv-stua som ble låst av, så Svein kunne kjøre tilhengeren tilbake neste morgen.

 

Vi tok en kveldstur på vestsida av campingen, og der er det alltid nydelig kveldslys. Andreas fant seg noen å spille fotball med, det er en plass som knapt kan skimtes på bildet under. Det er alltid mange fine blomster på Larkollen, og akkurat nå var det et teppe av rosa blomster som var litt av et syn.


Neste morgen tok Karoline og Svein kjøreturen hjemover med tilhenger, og Myrtel fikk samtidig mat og ettersyn. Da de dro regnet det, men så kom finværet som holdt seg resten av dagen. Det ble perfekt vær å sette opp teltet i, og vi kom fint i orden. Som sagt er det fjerde året med telt på Larkollen, og vi har et stort telt fra 70-tallet. Se mer av det i dette blogginnlegget, og hvordan vi ordner oss praktisk for å ha en fin ferie.


Sola var framme, og Karoline og jeg satt utenfor teltet med henholdsvis strikketøy og hekling. Temperaturen var kanskje ikke det helt store, så med en gang sola forsvant bak skyene merket vi at det ble litt kjølig.


Selvsagt ble det grillmat, det hører med, og den handler vi hos Thorvaldsen, en koselig Jokerbutikk på Larkollen. 


Utpå kvelden er det varmere inne i teltet enn utenfor, så Karoline og jeg satte oss inn med håndarbeidet vårt.


Siden vi har hytte to netter til sover vi der foreløpig, og det må jo innrømmes at det er hakket varmere der enn i teltet.


Det ble en kveldstur i går også, men jeg ble tidlig trøtt, det er nok utelivet og nærheten til sjøen som merkes. Værmeldinga sjekkes jevnlig hos yr.no og storm.no, og den klarer ikke helt å bestemme seg. Uansett, er det litt småregn foreløpig, så får vi se hvordan det blir utover dagen og kvelden. Heldigvis har vi godt med klær med :)

1 kommentar:

Quiltefia sa...

Hei!! Jeg lurte på om du skulle til Larkollen i år også!! Morsomt at dere camper med retro teltet!! Ha en fin ferie uke!! Får håpe at været holder!! AnneK:-)