lørdag 4. februar 2012

Skjerf i yndlingsfargene

I dag er det kaldt, men vi har et nydelig vintervær. Har hatt et trekantskjerf i yndlingsfargene liggende en stund som ikke har blitt fotografert og blogget. Siden Karoline er småforkjølet måtte jeg for en gangs skyld være foran kamera i steden for bak.

Dette skjerfet er i yndlingsfargene mine turkis-grønt-brunt, og det ble valgt ut for å passe til ullkåpa i samme farger. Det er lenge siden skjerfet ble strikket, faktisk var det feriestrikketøy i høstferien da vi var i London... Garnet er Sandnes Mini Palett. Flotte farger og med fine striper - helt i min smak :)

Det har ikke vært noen livstegn fra meg på noen dager. Har hatt en travel jobbuke, hvor deltidsprosenten er sprengt, men så legger jeg grunnlaget for fridager senere. Tirsdag hadde vi klubbkveld hvor morsdag var tema. Der ble det laget vakre morsdagskort og ørepynt av jentene, mens gutta fant på andre ting. Torsdagskvelden var jeg vakt på Andreas' og trinnets nyttårsfest. Alltid koselig å se hvor fine de er, hvordan de fryder seg over fest og morro, og god mat ble det også på oss. Har ingen planer for helga, annet enn at det blir avslapping, noe håndarbeid foran tv-skjermen om kveldene og antakeligvis litt kortlaging. Ha en fin helg!

5 kommentarer:

Nina Renstrøm sa...

Så lekkert det var!:)
Så deilig det så ut :)
Har faktisk ikke strikka det før, er det vanskelig?

Håper du får en koselig lørdagskveld :)

Kort og Søm sa...

Veldig fint! :O)

Tove sin strikkeside sa...

Kjempefint sjal på ei flott dame

Connie sa...

Lekkert i herlige farger.

Ha en fin kveld.
Klem Connie

Marit sa...

Så flott sjal i flotte farger.
Ha en fin uke, lenge siden jeg har vært på en bloggrunde, kjekt tidsfordriv mellom heklingen.