torsdag 23. februar 2012

Rosalilla skjerf

Det er litt småhustrig i dag, men før Karoline dro avgårde på gjøremål ble hun med ut og tok bilde av et av skjerfene jeg har ferdig. Hun har en travel vinterferie, og er opptatt med revyforberedelser. I dag var hun i tillegg innom TV2 på en kjapp omvisning og hilsning hvor hun er så heldig å skulle hospitere i arbeidsuken om en drøy uke. Hun skal være to dager i TV2 Sporten og tre dager i God Morgen Norge. Det blir spennende, og hun er veldig heldig!

Dette trekantskjerfet er ganske stort, så det også kan brukes som et lite sjal. Det er strikket med pinne 4 1/2 med Sandnes Mini Palett.

Rundt kanten har jeg heklet en pikotkant med lys rosa Tynn Alpakka. Mulig jeg hekler en blomsterbrosje til etterhvert.

I morgen skal Karoline og jeg avgårde på Bikuben på demoer ifm kortlaging med bla Tim Holtz så det blir spennende. Svein og Andreas kjører oss, og kombinerer det med en skitur. Her er det meste er snø forsvunnet, og også isen er i ferd med å smelte bort, så man må lenger unna for å finne skiføre.

2 kommentarer:

Brit sa...

Hærlige farger på skjerfet. Er det noen spesiell mønster du har brukt. Likte det godt:) Heldig hun som får en tur på hospitering på TV2. Kjempe spennende!!

Jorunn sa...

Lekre farger på skjerfet, Heidi!