søndag 28. august 2011

Småblomster

Er i en periode hvor en del ikke er helt fullført og dermed ikke klart til bloggvisning. I forbindelse med at jeg har startet med kortlagingen igjen, har jeg begynt å hekle småblomster beregnet til pynt. Det er masse vakre blomster å få kjøpt ferdig, men kan være koselig med noe hjemmelaget som en variasjon.

Noen ganske små og noen litt større doble blomster. Med tynt garn og tynn heklenål merker jeg at synet ikke er det aller beste. Jeg har vissnok, som mange andre, en kombinasjon av langsynthet og nærsynthet. Men nye briller har jeg ikke, og jeg må nok skaffe noen etterhvert. Inntil videre fungerer noen billig-briller for å se litt bedre når jeg driver med slikt småplukk.

5 kommentarer:

Ruths datter sa...

lekre søte småblomster. Kjekt å ha.
Klem

Quiltefia sa...

Hei!! Kan anbefale en hyggelig og flink optiker!! Hun skjønner seg på slike formingsdamer som oss..... Søte blomster! AnneK:-)

Anne N. sa...

Ååå så nydelig søte små blomster :O)
Jeg har også startet på noen slike som skal bli et lite (eller stort) teppe, kanskje til vogn eller liten seng. Men det er vel et evighetsprosjekt, som må tas fram mellom endel annet handarbeide, hihi.
Får man kjøpt Marks Bianca garnet fortsatt i garnbutikkene???
Husker det garnet siden flere år tilbake, men har ikke sett det på lenge, må kanskje se etter endag!
Klem, Anne:)

Ruth Elin sa...

Så søt de var. Apropo briller, så har jeg samme problem med synet, men bruker progresive briller. De er billig nå hos Specsavers nå :-)

Jorunn sa...

Så søte blomster du har heklet!