torsdag 11. august 2011

Vi dar til Algarve

Om noen timer flyr vi til Algarve for å bli der noen dager. Et helt ukjent sted, og dette var egentlig ikke planlagt, men nå venter dager og kvelder med sommer, sol og varme.


De feriene vi har vært sydover har vært til de greske øyer, så nå har vi lest oss opp litt på Algarve. Strendene ser flotte ut, noen spektakulære med klipper ute i havet, og det blir spennende å se om vi kommer dit. Har forstått at noen må man ta båt til. Stranden på bildet under og til høyre nederst i montasjen over er Luz-stranden som ligger et steinkast unna der vi skal bo. Leiligheten ligger i utkanten av Lagos, og området skal ha masse flotte strender.

Er ikke sikker på om jeg har nevnt i bloggen at vi skulle reise til London i sommer, men det var planen. Fredag skulle en lenge etterlengtet tur for hele familien starte i storbyen. Men med bråket som har vært ble vi betenkt. Nå har det roet seg i London, men man vet aldri om det blusser opp igjen, og det er ikke så trivelig hvis butikker stenges tidlig, og man ser vinduer dekkes til med finerplater ol i redsel for ødeleggelser. Man skal slappe av og kose seg på en ferie, ikke føle utrygghet. Uansett, på tirsdag kveld satt vi ved pcen og undersøkte muligheter for alternativer. Og dermed ble storbyferie byttet ut med sydentur. Så blir det sikkert mulighet for Londontur en annen gang.

4 kommentarer:

Marit sa...

Ønsker dere en fin tur og god ferie.
Det er ikke noe kjekt å reise til steder der det har vært uroligheter.
En vet jo aldri når det kan dukke opp igjen.
Bildene du viser er fine og nyt ferien.

Kort og Søm sa...

Du må ha en riktig god tur, så veldig fint ut! :O)

Quiltefia sa...

Hei!! Det er visst ikke meningen at dere skal komme dere til London!! Algarve høres mye deiligere ut!! kos dere!! AnneK:-)

Anne N. sa...

HELDIGE dere :O)
Ha en superfin tur!!
Klem, Anne:)