lørdag 20. august 2011

Klipper og grotter

Det ble tatt mange bilder på ferien til Algarve, og spesielt en av dagene. Så her kommer en liten kikk fra mandagen da vi hadde en båttur for å se på klipper, små strender og grotter langs kysten.

Vi tok båt fra Luz-stranda, og det var bare oss med som passasjerer. Turen gikk raskt til Lagos by, hvor vi snudde og kjørte sakte tilbake.

Enkelte steder, særlig nær byen hadde de bygget bratte trapper fra toppen og ned til stranda, andre steder var det mer uforståelig å se hvordan de badende kunne komme til strendene.

Masse flotte fotomotiv var det, så vi både knipset og filmet flittig. Klippeformasjonene lignet enkelte ganger på Titanic som møtte isfjellet, en elefant, kamel og eksempelvis hjerter kunne ses i fjellet. Slik er det jo ofte at menneskene fantasifullt betrakter naturen. Grottene var mange, og det var åpninger hvor himmelen kunne skimtes høyt oppe.

Andreas og Svein hoppet ut i vannet og fikk seg et bad, vissnok litt kaldt. Vi var veldig fornøyd med turen, og fikk se like spektakulære og vakre klipper, grotter og strender som vi hadde beundret på nettet før avreise.

Etter båtturen koste vi oss på Luz-stranda, og vannet var deilig og lufttemperaturen perfekt.

Denne dagen ble det lunsj i form av pannekaker. Ungenes med søt smak og vår med salt. Etterpå ruslet vi opp til en av de andre basseng- og hageanleggene som vi hadde tilgang til.

De siste dagene her hjemme har det vært blanding av finvær og regn. I dag har det vært flott sommervær, og vi har hatt en liten bytur. Før skolestart er det alltids litt småtteri som skal handles inn. Nå venter deilig grillmat til kveldskosen.

1 kommentar:

Lindas hobbyhjørne sa...

Ser ut som dere har det helt topp og det kan jeg godt forstå det er jo bare helt nydelig der! Jeg har også vært i nærheten av der, så jeg vet hvor vakkert det er der :)
Ha en god natt, klem.