tirsdag 7. juni 2011

Snelletreff på regnværsdag

Dagen startet med skikkelig plaskende regnvær, men det hadde roet seg da jeg dro til byen for å delta på snelletreff. Som vanlig var treffsted Opus Cafe på Oslo S, og der ble vi sittende i flere timer.


Hanna er på Oslobesøk og kom nordfra, men har alt vært hernede noen uker, og det var utgangspunktet for at det ble treff. Totalt seks sneller møtte opp, og vi koste oss som vanlig med prat, litt mat og noen hadde håndarbeidet framme. Etterhvert måtte Anne, Kirsten og Maria på jobb, mens de tre siste av oss satt og skravlet enda lenger.

Det ble bare en minihandletur til slutt for Hanna og meg. Vi fikk konstatert at ryktet om at Mauds Garn har lagt ned butikken sin i Oslo stemte, og tok en snartur innom Søstrene Grene før våre veier skiltes. En koselig dag ble det!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra sesongavslutning på klubben hvor vi er ledere. Vi hadde tenkt å droppe grillingen siden været ikke var det beste, men det ble ungene skuffet over. Så da fikk Svein kjapt fatt i engangsgriller, pølser og tilbehør, mens jeg og en annen startet med leker i ventetiden. Og så fikk vi en koselig grillstund i skogen ved kirken likevel.

2 kommentarer:

Smykkas sa...

Det høres så festlig ut med snelletreff. I dag har jeg kjøpt Familien, og der er det bilder og omtale av et snelletreff. Har ikke fått tid til å lese enda for jeg har vært og feiret min datters 40-års dag.

Klem

Anonym sa...

Så HYGGELIG!! Det finnes vel ikke noe bedre å gjøre på en regnværs dag. Hilsen Heidi