lørdag 11. juni 2011

Pinsehelg

I løpet av dagen har jeg vært innom en del blogger, og der kan man ser hvor kontrastfylt landet vårt er. I nord er det strålende sol og tropevarme, og der fryder de seg. Lenger sør i landet er det noen som lurer på hvor sommeren er. Kremt, kremt, vel, den var her sør forrige helg, og da var det vi som jublet ...

Synes synd på de som er rammet av storflommen. I går kveld husket vi tilbake på de første dagene etter at Karoline ble født i -95 da vi fulgte nyhetssendingene med en enda større flom, men med lignende bilder.

Her hjemme er det grått og vått, men egentlig ganske flott. For endelig er været ikke så trykkende, og siden det ikke er utevær er det perfekte forhold til rydding og flytting på hobbyloftet. Så nå skal det bli orden der... For meg kan gråværet fortsette... Men det ser ut som sola kommer på visitt alt i morgen, og at det ikke blir så verst mandag heller.

I dag har perlelageret fått en del oppmerksomhet, og dette er en mini-mikro-del av en promille av perlelageret mitt. Jeg har med andre ord mye, og nå har alt fått ny plass, som igjen gir bedre plass og orden til feks korttingene mine :)

Med andre ord er jeg veldig fornøyd med pinsehelga så langt. Kos deg du også :)

2 kommentarer:

Marit sa...

Fortsatt god pinse.
Her har vi sol idag, men det blåser så det blir kos på glassverandaen med døren oppe.

Line Kristine sa...

Det er alltid godt med system i hobbytingene :)
Fortsatt god pinse!