søndag 1. mai 2011

Siste dag og kveld med gjengen

I natt var snellehelga over. I går var siste dag og kveld med gjengen. Det merkelige er at nesten ingen har sett hverandre før, vi har bare blitt kjent via nett, og så er det som om man er gamle kjente.

Lørdag var det shoppingdag, og snellene trålet rundt i omtrent de samme butikkene, riktignok i litt forskjellig rekkefølge. De jeg var sammen med, startet på Mauds, tok trikken til Grunerløkka, var innom Bondens Marked, shoppet på Du Store Alpakka, og tok trikken ned til byen igjen.

Da var det på tide med noe mat, og jeg viste fram et av mine yndlingssteder i Oslo sentrum, den vesle oasen bak Domkirken, hvor vi koste oss med en deilig lunsj.

Det var litt oppbruddstid, underveis måtte noen dra for å starte på hjemturen.

Etter byvandringen ble det en pause, så jeg dro hjemom. Tror snellene var ørlite grann slitne? Ved nitida var jeg nede på Edderkoppen igjen, og var der i fire timer.

På torsdagskvelden startet vi litt forsiktig i lobbyen. Ikke SÅ høylytte, men nå var vi færre, men skrålte desto mer i latterutbrudd. Ble noen småinterne saker jo senere det ble på kvelden, og det vippet over midnatt.

Men alt har en ende. Nå er alle snellene hjemme igjen hos seg selv, og helga er over. Det kan være det samme med flotte foredrag, det er snellekosen som er tingen! Snellesamværet med sneller fra øst til vest, fra sør til nord, og i midten attpå, bekrefter jo bare at det er SÅ mange koselige strikkende og heklende damer!

3 kommentarer:

lappeguri sa...

Ser ut til å ha vært ei kjempehelg dette, skulle gjerne vært der:-)

Smykkas sa...

Dette må ha vært litt av en opplevelse. Det vises at dere har det hyggelig.

Klem

hobbystua sa...

Heisann:)Dette så virkelig artig ut med så mange samlet sammen med samme intresse for håndarbeider. Og bildene taler jo for seg selv her. Tror nok garnbutikkene tjente noen ekstra kroner når Dere gikk til garnhandel:))