onsdag 11. mai 2011

Maiblomstring

Viser fram noen bilder Karoline knipset i begynnelsen av mai av kirsebærblomstringen. Nå har blomstene begynt å visne, og det spørs om dette blir siste blomstring for det vesle treet.

Vi plantet treet for mange år siden, og siden naboen har identisk tre, regnet vi med at det skulle gå bra. Men mens naboens tre har vokst seg ganske stort, er vårt fortsatt lite og stusselig. Kanskje har det en sammenheng med at vi har sett maur rundt og på treet. Skulle ikke forundre meg om det er en maurtue nede i bakken.

Vi ga det en sjanse til i fjor til en ny blomstring, og nå er den over. Så får vi se da om vi sager det ned, eller om det får en siste sjanse med flytting til et nytt sted.

I går var det en litt spesiell dag her hjemme. Kjempefint vær ute, men jeg måtte holde meg inne. Det var nemlig høytrykkspyling av huset, og her gikk det unna. Vi hadde selvsagt flyttet blomsterkassene, og nå er de på plass igjen.
I tillegg var nettet nede hele dagen, så det ble en temmelig ineffektiv dag, hvor jeg mistet en planlagt jobbdag. Men så ble det litt strikking i steden. I dag er det heldigvis normale tilstander igjen, nettet på plass, og ro utenfor og rundt huset.

Ingen kommentarer: